“Ontdek de beste Italiaanse wijnen met Vintaliani”

“Unieke wijnproeverijen voor elke wijnliefhebber”

Welkom bij Vintaliani, dé specialist in Italiaanse wijnen. Of je nu thuis met vrienden wilt proeven, deel wilt nemen aan onze seizoensproeverijen, op reis wilt naar Italiaanse wijnboeren, wilt genieten van een exclusief wijnmakersdiner of een privéproeverij wilt laten organiseren, bij ons ben je aan het juiste adres. Laat je verrassen door de rijke smaken en verhalen achter onze wijnen.

“Proef de passie van Italië in elk glas”

“Vintaliani biedt verschillende proefopties voor elke wijnliefhebber”

Bestel online wijn

Proefpakket wijnproeverij: Thuis genieten met vrienden.

Wat is er gezelliger dan samen met vrienden in een ongedwongen sfeer thuis een wijnproeverij te organiseren. Bij Vintaliani hebben we verschillende proefpakketten voor een wijnproeverij samengesteld. Zoals bijvoorbeeld “Proefpakket Chianti” ontdek de verschillen tussen een “Old Style” Chianti Riserva, een Chianti Classico Riserva en een Chianti Rifuna Riserva. Zo zijn er diverse proefpakketten, benieuwd?

Voorjaars- en najaarsproeverij: Ontdek nieuwe favorieten op locatie.

Vintaliani organiseert regelmatig een voorjaars- en najaarsproeverij. Wij bieden dan de mogelijkheid om diverse wijnen te proeven van het seizoen. “Lente in je Glas bij Vintaliani!” is de voorjaarproeverij en “Proef de Herfst bij Vintaliani!” is de najaarsproeverij. De data en locatie worden via onze website en nieuwsbrief bekend gemaakt. Inschrijven voor deze proeverijen is vanaf dan mogelijk.

proeverij Mazzarosa

Wijnreis naar Italië: Bezoek de wijnboeren zelf.

De ultieme proefervaring, bezoek de wijnboeren en geniet van een uitgebreide rondleiding en proeverij in Italië. Bij voldoende belangstelling kunnen we dit voor diverse gezelschappen organiseren, denk hierbij aan een wijnclub, sommeliers, enz. Een unieke beleving van eenvoudig tot zeer luxe waarbij bij bepaalde wijnhuizen een overnachting op het wijngoed tot de mogelijkheden behoren zoals ook het verder op beschreven “Wijnmakersdiner” Als voorbeeld geven we Villa le Prata in Montalcino met Residenza del Vescovo dat onlangs is bekroond met een Michelin-sleutel. 

Wijnmakersdiner: Een culinaire avond met exclusieve wijnen.

De ultieme wijn & spijs beleving, culinair genieten van optimaal gecombineerde gerechten en wijnen waarbij de wijnmaker uitleg geeft over de wijnen. Onze wijnhuizen produceren kwaliteitswijnen die we willen combineren met mooie gerechten samengesteld in top restaurants. We kunnen ons voorstellen dat dit niet alleen een unieke beleving is voor de wijn & spijs liefhebber maar ook voor restauranthouders en chefs. Benieuwd naar wat er mogelijk is met een wijnmakersdiner? Laat het ons weten.

Contact
Italiaanse wijn voor restaurants

Op maat gemaakte proeverij: Speciaal voor jou en je gezelschap.

Vintaliani kan een op maat gemaakte wijnproeverij samenstellen, denk hierbij aan wijnstreken, druivenrassen en wijnhuizen. De op maat gemaakte proeverij stellen we samen op, naar de wensen van het gezelschap. Benieuwd naar de mogelijkheden: Vraag een maatproeverij aan.

Contact