Rampa di Fugnano Azienda Agricola di Traxler & Ehrenbold logo

Rampa di Fugnano Azienda Agricola di Traxler & Ehrenbold is een klein landgoed, met passie geleid door een Zwitsers echtpaar, dat al haar aandacht besteedt aan de toenemende kwaliteit van haar producten en in korte tijd internationale faam behaalt. Haar producten zijn aanwezig in de landen van de Europese Gemeenschap, Zwitserland, de VS, Japan. De producenten zijn ervan overtuigd dat de beste resultaten worden verkregen met gezonde druiven, geteeld op goed, niet-verontreinigd land.

De wijngaarden van Rampa di Fugnano Azienda Agricola di Traxler & Ehrenbold bevinden zich in de heuvels op twee kilometer afstand van San Gimignano, Toscane te Italië. Deze 10 hectare zijn voor 30% aangeplant met de lokale Vernacchia druif. Een 35% van de wijngaarden zijn aangeplant met Sangiovese druivenstokken en de overige 35% zijn aangeplant met Merlot, Viognier en enkele andere soorten.

Rampa di Fugnano Wijngaard A
Rampa di Fugnano Wijgaard L
Rampa di Fugnano Wijngaarden M
Rampa di Fugnano wijnhuis H

Op het wijngoed Rampa di Fugnano worden biodynamische regels gehanteerd voor het complete wijnbouw- en wijnfabricage proces. Op het wijngoed Rampa di Fugnano is men er van overtuigd dat er enkel een uitstekend resultaat verkregen wordt indien er uitsluitend gewerkt wordt met gezonde druiven, welke geteeld zijn in een niet vervuilde omgeving en elke interventie tot een minimum beperkt moet worden.

Hetzelfde geldt voor de kelder, waar in een schone en hygiënische omgeving, de wijnen worden gemaakt met zo min mogelijk interferentie, zodat de kenmerken van elke druif zich volledig kunnen uiten, zonder te mengen of toe te voegen, om te getuigende authenticiteit van de streek rond San Gimignano.

Rampa di Fugnano wijngaard uitzicht San Gimignano

Producten Rampa di Fugnano

Witte wijn

Rode wijn