Vintalini

Over Vintaliani

Vintaliani is ontstaan uit liefhebberij voor Italië en zijn mooie producten zoals Italiaanse wijn. In de loop der jaren zijn er vele wijnhuizen bezocht in verschillende regio’s in Italië. De grote liefde blijkt na al deze jaren Toscane te zijn en elke keer weer keren wij terug naar Bolgheri, Chianti, Elba, San Gimignano en Montalcino. Het is dus achteraf af niet vreemd dat bij de opzet van Vintaliani in 2018, een webwinkel voor Italiaanse wijn, onze eerste leveranciers uit Toscane kwamen.

Zelf zijn we ons steeds meer gaan verdiepen in het hele proces van druiventeelt tot het eindproduct wijn. Ondertussen hebben we diverse wijncursussen doorlopen en hebben we nog steeds de uitdaging om telkens weer iets op te pakken om onze kennis te verbreden.

Natuurlijk is ons assortiment uitgebreid, echter steeds met in het achterhoofd dat het wijnhuis een toegevoegde waarde moet hebben. Wij zijn steeds op zoek naar iets speciaals, kwaliteit blijft een eerste vereiste.

Wat kunt u verwachten van ons, in ieder geval geen grote hoeveelheden wijnhuizen in de catalogus. Wij willen ons beperken tot de selectie die er gemaakt is van naar onze mening speciale wijnhuizen, ieder met hun eigen charme en mooie producten. Vintaliani verkiest kwaliteit boven kwantiteit. Wij zijn trots om deze wijnhuizen te mogen vertegenwoordigen en delen graag onze ervaringen. Die door de intensieve persoonlijke contacten met de mensen achter deze wijnhuizen en hun enorme gedrevenheid een mooi product af te leveren, zijn verkregen.

Paul

 

Accornero